Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πρώτες θέσεις εργασίας για το 2013 σε Κορινθία και Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κορινθία

- 4 Έμμισθοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι
O Όμιλος Εταιρειών International Life, ραγδαία αναπτυσσόμενος στην παροχή Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, επιθυμεί να προσλάβει:

4 Έμμισθους Ασφαλιστικούς Συμβούλους
Για τη δημιουργία νέας ομάδας πωλήσεων.

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Ειδικός ψυχικής υγείας στα σχολεία Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχοντας στη διάθεσή του, μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 5μηνης διάρκειας, την ειδικότητα του Ψυχολόγου (ΠΕ), κ. Σωτήριο Καρβουντζή (MSc) και σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κορινθίας «ΔΙΟΛΚΟΣ» και με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας, ενημερώνει όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου πως ο εν λόγω ειδικός ψυχικής υγείας, θα βρίσκεται στη διάθεσή τους έως τις 14/02/2012.
 
Πιο συγκεκριμένα δίδεται η δυνατότητα, σε συνεννόηση πάντα με τις σχολικές μονάδες, διεξαγωγής ομιλιών και βιωματικών εργαστηρίων με τα εξής θέματα:

Μοιράστηκαν...τρικομματικά οι θέσεις των περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης;

Ανακοινώθηκε χθες, ότι ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Πέτρος Μισθός παρέμεινε στη θέση του, μετά την επανεκλογή των θέσεων αυτών. Τι είναι όμως αυτός ο θεσμός της περιφερειακής διεύθυνσης και τι εξυπηρετεί εκπαιδευτικά ή πολιτικά;

Σύμφωνα με κείμενο στο Alfavita, οι θέσεις των διευθυντών είναι μοιρασμένες ανάλογα με το μερίδιο της τρικομματικής κυβέρνησης. Ο κ. Μισθός ανήκει στη ζώνη του...ΠΑΣΟΚ. Ομοϊδεάτες του κ. Μισθού φαίνεται να ακολουθούν παρόμοιο μοτίβο παραμονής στη θέση που είχαν κατοχυρώσει επί ΠΑΣΟΚ (π.χ. Δυτ. Ελλάδας και Κρήτης). Το δημοσίευμα: