Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επισκεφθείτε δωρεάν οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι Έλληνες οινοπαραγωγοί περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 10 χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.

Προγραμματίστε από τώρα το Σαββατοκύριακο σας και επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα οινοποιεία της κάθε περιοχής μπορείτε να μάθετε από τις Περιφερειακές Οργανώσεις των οινοποιείων:

• Για την Βόρεια Ελλάδα : Ένωση Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδας (ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.) www.wineroads.gr Τηλ. 2310 281617

• Για την Κεντρική Ελλάδα: Ένωση Οινοπαραγωγών Κεντρικής Ελλάδας (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε.) www.enoake.gr Τηλ. 22330 80550 & 210 8076417

• Για την Πελοπόννησο: Ένωση Οινοπαραγωγών Πελοποννήσου (ΕΝ.Ο.Α.Π.) www.enoap.gr Τηλ. 2710 544450

• Για την Κρήτη: Ένωση Οινοπαραγωγών Κρήτης (ΕΝ.Ο.Α.Κ.) www.winesofcrete.gr Τηλ. 2810 252019

• Για τα νησιά του Αιγαίου: Ένωση Οινοπαραγωγών Νήσων Αιγαίου (ΕΝ.Ο.Α.Ν.Α.) aegeanwineries.blogspot.gr

Ή στο portal του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού: www.newwinesofgreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου