Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων από τα επιμελητήρια Πελοποννήσου

28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στα πλαίσια των προσπαθειών του για τόνωση των Μεσσηνιακών επιχειρήσεων και προώθησή των στην εσωτερική αγορά, διοργανώνει από κοινού με τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου και σε συνεργασία με την εταιρεία ALFA EXPO Έκθεση «Πελοποννησιακών Παραδοσιακών Προϊόντων (Τρόφιμα – Ποτά), Τουρισμού & Πολιτισμού» στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, από 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2012.

Στην Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί με την αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η οποία απευθύνεται σε 4 εκατομμύρια καταναλωτές στην Αθήνα μπορούν να συμμετάσχουν τοπικές επιχειρήσεις που παράγουν πελοποννησιακά παραδοσιακά προϊόντα.

Η έκθεση θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 50 παγόδες των 9 τ.μ. (3x3), μία για κάθε εκθέτη (βλέπε σχέδιο συνημμένα).

Το κόστος της κάθε παγόδας είναι 600€/εκθέτη πλέον Φ.Π.Α και σε κάθε περιοχή αντιστοιχούν 7 παγόδες (ήτοι 7 εκθέτες ανά περιοχή). 

Σημειώνεται ότι οι εκθέτες θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους λιανικώς νόμιμα με ταμειακή μηχανή ή χειρόγραφη απόδειξη.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι 10:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ.

Για την καλύτερη διοργάνωση της έκθεσης, παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, να αποστείλετε την συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 (με φαξ στο 2102716853 ή με email:alfaexpo@otenet.gr), καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της εταιρείας ALFA EXPO κ. Μπάμπη Λιακόπουλο, τηλ. 210 2772244.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το επιμελητήριο Αρκαδίας:

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, αλλά και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, διοργανώνει Έκθεση «Πελοποννησιακών Παραδοσιακών Προϊόντων (Τρόφιμα – ποτά), Τουρισμού & Πολιτισμού» από κοινού με τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα από 28/11 έως 02/12/2012.

Στην Έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν τοπικές επιχειρήσεις που παράγουν πελοποννησιακά παραδοσιακά προϊόντα. Η έκθεση απευθύνεται σε τέσσερα εκατομμύρια καταναλωτές πολίτες της Αθήνας και θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το ωράριο λειτουργίας της Εκθέσεως θα είναι 10:00 π.μ. έως 09:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου